Velkommen til Retrospekt Multimedia /><br /><br /></td>
			</tr>
				        <tr> 
          <td height=
FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO

Multimedia
Multimedia
Multimedia delen av Retrospekt er foreløpig på eksperimentstadiet. Det innebærer at det du finner her langt fra er ferdig. Både utseende, størrelser, lengde etc., etc. vil bli forandret. Og bildene er ikke plukket spesielt ut eller behandlet på noen måte så du får bære over med det.

Men for å få verdifulle tilbakemeldinger (også kjent som "feedback"), forsøker jeg meg med noen allerede. Det er lagt lyd til alle og uten lyden blir opplevelsen helt annerledes. Du bør derfor skru opp lyden eller ta på deg hodetelefonene. Det gjør også opplevelsen bedre dersom du går til "full screen" i browseren din og fjerner alle sidestolper. Dette vil jeg vurdere om jeg skal legge inn automatisk senere. For å få "full screen" visning i IE Explorer og FireFox, bruker du funksjonstasten "F11" og for å gå tilbake til vanlig visning trykker du "F11" en gang til.

Dersom du vil kommentere det du har sett, kan du sende en mail til følgende adresse: multimedia (at) retrospekt (dot) net med de forslag du har. Du kan også benytte mailfunksjonen du finner på "INFO" siden.

Alle kommentarer mottas med takk.
divider


img_1699 Baile Bhlainséir (Blanchardstown) - Dublin  
Baile Bhlainséir eller Blanchardstown er en bydel vest i Dublin. Thomas bor her. Som vanlig er i Irland er alle navn og gateskilt både på irsk og engelsk. Men irsk kommer alltid først! Fra 1. januar 2007 er irsk offisielt språk i EU, selv om det ikke er fler enn rundt 250.000 irer som bruker det. Disse bildene ble tatt i juli 2006, en måned med svært varmt og pent vær i Dublin.

 
IMG_1632 Kilmainham Gaol, Inchicore - Dublin (BW)  
Dette er det samme tema som vist under, men i svart/hvitt og med færre bilder. Svart/hvitt er kanskje mer passende på et slideshow fra et gammelt fengsel enn et i farger, men døm selv. Musikken jeg har valgt her er ikke den samme som for den andre.

 
IMG_1632 Kilmainham Gaol, Inchicore - Dublin  
When it was first built in 1796, Kilmainham Gaol was called the 'New Gaol' to distinguish it from the old jail it was intended to replace - a noisome dungeon, just a few hundred metres from the present site. Over the 140 years it served as a prison, its cells held many of the most famous people involved in the campaign for Irish independence. The leaders of the 1916 Easter Rising were held and executed here.

 


divider


© 2000 - 2007 Kjell Arnesen